The Idea Fountain

Albania is an ancient country reliving its infancy.  After spending forty-six years cloaked in the dark times of communism, Albania emerged only to be wounded again when its young economy collapsed due to a government supported pyramid scheme.  Its difficult and painful history did not affect the kindness of the people.  But Albania has lost its optimism -- Shatervan Idesh sees opportunity everywhere in this unique and beautiful land and is dedicated to reviving the hope of the Albanian people one successful project at time.

From Children's Services to Animal Welfare and Economic Development to Environmental Protection, we hope you will support our projects, this land, and its people.

1/1

Shqipëria është një vend i lashtë që i është rikthyer foshnjërisë së vet. Pas dyzet e ca vitesh në errësirën e komunizmit, Shqipëria doli prej tij vetëm për t'u plagosur përsëri, kur ekonomia u shemb për shkak të skemave piramidale të mbështetura nga qeveria. Megjithese historia e saj e vështirë dhe e dhimbshme nuk ndikoi në mirësinë e njerezve, Shqipëria ka humbur optimizmin - Shatervan Idesh sheh mundësi te shumta në këtë vend te pashoq nga bukuria, dhe i është përkushtuar ringjalljes se shpresës së popullit shqiptar, projekt pas projekti.

 

Nga Shërbimet e Fëmijëve në Mirëqenien e Kafshëve, nga Zhvillimi Ekonomik në Mbrojtjen e Mjedisit, ne shpresojmë që ju do të mbështesni projektet tona, këtë tokë, dhe njerëzit e saj.

ABOUT
PROJECTS
DONATE
GET INVOLVED
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now